Galagodebut

[Sorry for the language, English wil be back soon]

I posten igår:

SD skryter om att de minsann var först med att vara rasister och de andra partierna bara apar efter (som jag sagt tidigare: det är värdelöst att försöka ta röster från dem genom att haka på samma tåg, inte bara för att rasism är värdelöst utan också för att SD alltid kommer uppfattas som bättre på det) och skickar med ett kuvert med någon slags listor över olika rövhål (på kommunal, regional och riksnivå).

V skickar det mest utförliga valmaterialet av alla partier hittills. De ser ut att behålla positionen som det minst dåliga alternativet (iofs ingen stor bedrift). Det är bara synd att V har såna extrema åsikter, som att vården ska vara tillgänglig för alla, så inte ens sossarna kan samarbeta med dem utan hellre går till L som har gjort klart och tydligt att de hatar (bruna) 2-åringar och älskar (bruna) SD.

Eller den senaste grejen, att flera i V har synts med PKK-flaggor så S är alldeles till sig, för det är ju Turkiet som är de goda nu (förutom att de väl nästan är på väg att slängas ut ur NATO så vi borde inte ens behöva lyda allt Erdogan säger längre, om vi inte jättegärna vill. Vi har ju redan visat tydligt att vi inte tycker oss behöva hålla internationella löften). Det är som att S har glömt att vi terrorstämplade PKK för att vi var “tvungna”, inte för att vi ville.

Och ett paket med min Galagodebut (en sida Arg Kanin i Tecknaruppropet mot kärnvapen och Nato). Mycket fin! Det blir också en utställning med material ur boken på Galleri Mint i ABF-huset i Stockholm 1-4 sep så gå dit och kolla, ni som kan! Och köp boken! All vinst går till Svenska Freds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *