Nazistattack på Möllan inatt…

Igår vid 00:30 attackerade nazister deltagare från demonstrationen på internationella kvinnodagen, som var påväg hem. Tre bllev allvarligt skadade och en fick livshotande skador läget är nu stabilt. Det har i media beskrivits som en uppgörelse i själva verket tyder det på att det var ett regelrätt bakhåll utfört av beväpnade och organiserade nazister.
Malmö har i många år varit förskonade från våldsamma gatunazister. En serie olika våldsdåd talar dock för att extremhögern försöker slå sig in i Malmös gaturum.

Det är ingen slump att extremhögern i flera år fört en tynande tillvaro i Malmö. Varje försök från nazister att etablera sig har misslyckats då de har bemöts fort och resolut, Av en stark och enad vänster som alltid sett självförsvar som något självklart.
Nattens händelse är inget undantag

Idag kommer en manifestation mot nazistisktvåld att äga rum på möllevångstorget 15:00.

Sprid information vidare.
Vi ses på torger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *