BLÅ

BLÅ är en av de två senaste böckerna från Tusen Serier. Den finns nu att beställa från Aparts webshop.

Blå handlar om flykt, kärlek, sex och sorg. Blå är berättelsen om en kvinna som befriar sig från de sagor som fabulerats om henne i århundraden. Shabnam Faraees visuella uttryck färgas av mötet mellan den iranska och svenska bildtraditionen. 

books-blue0

Manus & bild av Shabnam Faraee
Endast 120:-!!
Direktlänk till boken på Aparts webshop, som är det enda stället du kan beställa boken just nu.
Språk: svenska.

Om Shabnam Faraee (författare & tecknare):
Shabnam Faraee kommer ursprungligen från Iran och har bott i Stockholm sedan september 2002. Hon arbetar gränsöverskridande med grafisk design, mönsterdesign, animation och illustration. Hennes visuella uttryck färgas av mötet mellan den iranska och svenska bildtraditionen. 

 

books-blue1 books-blue2 books-blue3

Tusen Serier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *